Ontwikkelen van online order- en boekingssystemen. Afhankelijk van de complexiteit van het assortiment, verwerking, onderliggende workflows, beheerseisen en integratie kiezen voor de implementatie van een standaardoplossing of maatwerk. 15 jaar ervaring met de ontwikkeling van online order- en boekingssystemen die zich niet laten vangen in een standaardoplossing.

WFT Omwisseltool

Kenmerken

Diploma accreditatie
Online toetsingsproces
Bestel- en betaalproces
Afhandeling en beheer

Financiele professionals wisselen hun oude diploma's in voor beroepskwalificatie in het nieuwe stelsel onder de WFT (Wet financieel toezicht). Bestaande diploma's worden op basis van een complexe set aan criteria geautomatiseerd gecontrolleerd op geldigheid.

Op basis van opgegeven details en bewijsmateriaal worden bijpassende beroepskwalificaties aangeboden. Via het online opdrachtproces bestelt de client één of meer nieuwe beroepskwalificaties.

emo

KLM Cargo

Kenmerken

Extranet oplossing
Online orderingave
Track & trace
Kopeling KLM backoffice

Transportpartners van KLM Cargo (Aerospace Logistics) plaatsen online transportorders inclusief douanedocumentatie en specificaties. Orderingave is dynamisch en volgt internationaal vereiste ingave van specificaties.

Specificaties zijn afhankelijk van kenmerken van de order en lading. Transportorders worden gevolgd en zijn via de track & trace functionaliteit online te volgen. Automatische uitwisseling met het backoffice van KLM.

KLM cargo douane-ordersysteem

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ins- & outs van deze projecten? Of wilt u weten hoe onze domeinkennis aansluit op uw praktijk en de door u gezochte oplossing? Neem dan contact met ons op.